1. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaidi Laur lahkus Kristiine Keskuse turundusjuhi kohalt

Kaidi Laur lahkus Kristiine Keskuse turundusjuhi kohalt. "Uued omanikud jätkavad tööd keskuse arendamisel uue meeskonnaga. Mina olin selles ametis kokku kolm aastat. Edukalt on käima läinud möödunud sügisel avatud Keskuse uus osa. Kõigil aastail on mul olnud võimalusi kutsuda ellu värvikaid ning julgeid algatusi nagu näiteks Täismaja kampaania, mis on hoidnud Keskuse populaarsena ka majanduslanguse ajal," ütles Kaidi Laur oma lahkumist kommenteerides. "Hetkel võtan lühikese puhkuse ning ei tahaks veel rääkida millises ametis jätkan. Arusaadavalt on olen lähiajal avatud kõikidele turundusega seotud läbirääkimistele," lisas ta.

Kristiine Keskuse turundusega hakkab tegelema Rocca Al Mare turunudusjuht Kristi Seppel.

Kristiine Keskus kuulub nüüdsest soomlastele, nimelt ostis Põhjamaade kaubanduskinnisvara arendaja, Tallinnas asuva Rocca al Mare Kaubanduskeskuse omanik Citycon OYJ tänavu umbes 105 miljoni euro eest Pro Kapitalile kuuluva Kristiine Kaubanduskeskuse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700