28. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

12. mail Tate'i turundusjuhi Marc Sandsi loeng kultuuritoodete turundamisest

Loov Eesti ja Briti Nõukogu kutsuvad: 12. mai 2011Tate Galleries turundusjuht Marc SandsLoeng kultuuritoodete turundamisest:"Gauguin: Maker of Myth”Neljapäeval, 12. mail toimub nii Tallinnas kui ka Viljandis avalik loeng kultuuritoodete ja -teenuste ning organisatsioonide nähtavaks tegemisest ning edukast turundamisest. Lektoriks on Marc Sands, endine Guardiani ning praegune Tate Galleries turundusjuht.

Sands jutustab kunstimaailma raputanud „Gauguin: Maker of Myth“ näituse korraldamisest Tate Gallery’s. Vapustavalt haarav lugu räägib, missuguste pingutustega loodi kõiki Gauguini tippteoseid koondanud näitus, mida on ka kutsutud kultuuri „tour de force’iks“.

Briti Nõukogu toetusel annab Sands kaks tasuta loengut huvilistele Tallinnas ja Viljandis. Kuna kultuuritoodete ning -teenuste turundamise kogemusest on Eestil mõndagi õppida, soovitab Best Marketing võimalust kindlasti kasutada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700