26. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Columbus IT turundusjuht Piret Hinnov: ’’People buy from people, power buys from power’’

Columbus IT turundusjuht Piret Hinnov Best Marketingi B2B seminaril 27. aprillil 2011

Microsofti edasimüüja Columbus IT turundusjuhi Piret Hinnovi sõnul ei ole teatud äris võimalik müügiinimesi müügiks kasutada. "People buy from people, power buys from power," ütles Hinnov täna Best Marketingi B2B seminaril, pidades silmas seda, et firmajuhid tahavad, et neile müüks firmajuhid.

Rahvusvahelise IT konsultatsioonifirma Columbus IT müügitsükkel kestab Hinnovi sõnul paarist kuust kuni mitme aastani. Näiteks Tallinna Kaubamajale ühe toote müümine võttis neil aega 5 aastat! Kuna Columbus IT toode on suhteliselt kallis, nö high-end, siis on Columbus IT enda jaoks ära kaardistanud, millised ettevõtted nende klientideks kvalifitseeruvad. Müügiprotsessis osalevad juhatuse liikmed, sest nimesed tahavad suhelda omasugustega – juhatuse liikmed juhatuse liikmetega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700