27. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajakiri Director kutsub ellu Directori KLUBI

Directori KLUBI ühendab endas hea seltskonna, lahedas vormis juhtimistreeningu ning hea veini. Tegemist on täiesti uutmoodi ürituste sarjaga, mis on mõeldud inimestele, kes tahavad: •  teiste huvitavate inimestega aktiivselt suhteid luua; •  osaleda talk-show’s kuulsa esinejaga; •  ise kaasa rääkida mõne põneva probleemi lahendamisel.

Seekord osaleb elavas talk-show´s külalisena Joel Volkov reklaamiagentuurist Tank.

Directori KLUBI hakkab tegutsema kord kvartalis ja see on välja kasvanud juhtimisajakirja Director noorte juhtide vestlusringist, mis käib koos juba kolmandat hooaega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700