18. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Info-Auto turundusdirektor Tiit Lillipuu: ''Traditsiooniline meedia on täiesti elujõuline ja töötab väga hästi!''

 ja kaatrite-paatide müüja Balti Merekaatrite ASi turundusdirektor Tiit Lillipuu on juhtinud Info Ettevõtete Gruppi kuuluvate firmade turundustegevust juba kokku 14 aastat. 20 aasta eest aitas ta taasiseseisvunud Eestis käivitada Volvo sõiduautode müüki ning vastutab Volvode hea käekäigu eest siinmail tänaseni. Aastatel 1994-1995 oli Tiit Eesti Telefoni turundusdirektor ja 1996-1997 ehitas ta üles Eesti Kalaliidu. Nooremas eas õppis ta Tartu Ülikoolis inglise filoloogiat, mis jäi aga tänu tormiliste 90ndate saabumisele lõpetamata. Hiljem lõpetas ta Tartu Ülikooli avatud ülikooli ärijuhina.

Info-Auto turundusdirektor Tiit Lillipuu

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700