12. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sven Nuutmann lahkus Delfist

Delfi Holding nõukogu otsustas reorganiseerida Delfi organisatsioonide juhtimise Baltikumis ja Ukrainas ning sellega seoses kutsuti alates 13. jaanuarist 2011 tagasi Delfi grupi tegevjuhi kohuseid täitnud juhatuse liige Sven Nuutmann.

Sven Nuutmann kutsuti tagasi AS Delfi ja SIA Delfi Holding juhatuse liikme ametikohalt ning AS Delfi (Läti) ja UAB Delfi nõukogu liikme kohalt.

Sven Nuutmann juhtis Delfit alates 2009. aasta detsembrist. Tal on pikaaegne kogemus meedia ja telekommunikatsiooni valdkonnas, olles varem töötanud asepresidendina Rambler Media Ltd-s, tegevjuhina Rambler TV-s ja Tele2-s Venemaal ning juhtinud rahvusvahelisele meediakontsernile Modern Times Group (MTG) kuuluvat ettevõtet MTG Radio Ida-Euroopas. Aastatel 2007 - 2008 juhtis Sven reklaamiagentuuri Droom, 2008 - 2009 Sportland Eesti AS-i. Ta on lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise eriala.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700