11 jaanuar 2011
Uudised
Ainult tellijale

5 trendi üritusturunduses aastal 2011

Üritusturundusagentuuri Broadline tegevjuht Janek Reimal toob välja 5 trendi üritusturunduses aastal 2011: 1) Kõik saab alguse ettevõttesiseste ürituste korraldamisestPaljud ettevõtted on uuendanud äristrateegiaid ja lähtuvalt sellest ka organisatsiooni struktuure. Kiirelt muutuv ärikeskkond eeldab uutmoodi mõtlemist ja kiirelt tegutsemist. Reeglina on juhtkonnal selge pilt, kuidas tegutseda ja mida teha. Küsimus on selles, kas organisatsioon tervikuna teab täpset suunda ja tegutsemisviisi? Kas ka meeskond tervikuna on piisavalt kaasatud ja motiveeritud? Organisatsioonisisesed sisekommunikatsiooniüritused võivad komplekselt lahendada palju probleeme. Probleemid ja arusaamatused tekivad tavaliselt informatsiooni puudumise, mitte selle olemasolu tõttu. 

2) Välisturgudel toimuvad sündmused loovad uusi ärivõimalusi tüüpi tuure, oma toodete/teenuste esitlusüritusi või osaleda konverentsidel, messidel ja seminaridel? Lisaks on paljud välisturgudele suunatud tegevused ka EAS-i poolt rahaliselt toetatud.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja Kaja PDFidele
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Kristi Remmik
  Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700