12. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Halensi Euroopa turundusjuhiks sai Viktoria Ruubel

Alates 4. oktoobrist töötab Halensi Euroopa turundusjuhina Viktoria Ruubel (fotol), kelle koordineerida on nüüdsest kogu Halensi kaubamärgi turundustegevus Põhja-, Kesk- ja Ida-Euroopas ehk kokku 14 erinevas riigis.

"See on organisatsioonis uus positsioon, mille järele tekkis vajadus seoses firma intensiivse laienemisega uutele turgudele. Minu töö seisneb Halens’i kaubamärgi visiooni loomises ning elluviimises, uute müügikanalite arendamises ning koostöös eri riikide turundusüksustega," rääkis Viktoria Ruubel Best Marketingile.

Halensi kaubamärk on üks kolmest kaubamärgist Halens Group’i portfoolios, kuhu kuuluvad lisaks veel ka Cellbes ning Bubbleroom. Halens Group on suurim erakapitalil põhinev kaugmüügi firma Põhja- ja Kesk- ja Ida-Euroopas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700