4. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediaagentuur MediaCom kolis uude kontorisse

MediaCom (Trendmark OÜ) asub alates septembri keskpaigast uutes ruumides aadressil Ehitajate tee 114.

Ettevõtte juht Janeck Uibo: "Uute ruumidega vedas meil tohutult, leidsime linna piiril olevas Kadaka Ärimajas kaasaegse kontori, mida saame üürida koos sisustusega. See tegi kontorivahetuse protsessi palju lihtsamaks, hoidsime kokku nii närve, aega kui raha. Investeerisime meeskonna töötingimuste parandamisse, mis äärelinnas on kahtlemata võimalikum, kui city´s kontorit omades. Lisaks ruumikusele avaneb uuest kontorist kena vaade linnale. Tuleb tunnistada, et ärihoones asuv kontor paneb sirgema seljaga istuma ja ka suhtumine töösse on palju tõsisem kui elumajas, kus asus meie senine kontor. Asukohal on teatav mõju. Igal juhul annab kontorivahetus uut energiat. Julgen soovitada!"

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700