26. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elioni turundusdirektor Arti Ots: ''Kogu füüsiline maailm on muutunud palju kallimaks nende jaoks, kes ei ole digitaliseerunud''

Alates 2001. aastast tänaseni on Arti Ots töötanud Elion Ettevõtted AS-i turundusdirektorina. Õppinud on ta turundust Soomes (International Management Education ehk IME). Hetkel on tal lõpusirgel ärijuhtimise magistriprogramm Inglismaal Henley Business School’is. Turundusdirektorina on Arti töötanud varasemalt sellistes ettevõtetes nagu Rõngu Mahl ja Dotcom.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700