8. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alar Pink hakkab juhtima Tere turundust ja tootearendust

Piimatööstuse Tere turundustegevust ja tootearendust hakkab juhtima Alar Pink (fotol), kes aastail 2001–2006 vastutas sama valdkonna eest ka Kalevis, kirjutas Äripäev.

Tere suuromaniku ja vastse juhatuse esimehe Oliver Kruuda sõnul on Pink valdkonna särav spetsialist. "Kui ma täna räägin Orkla inimestega, siis nad on Kalevi kaubamärgi staatusega erakordselt rahul. Vähesed teavad ja veel väiksem hulk inimesi julgeb seda öelda, et see on suuresti olnud Alari ja tema meeskonna töö. Sarnast panust ootame Alarilt ka Teres," rääkis Kruuda. Tema sõnul täieneb Tere meeskond lähiajal veel mitmete oma ala tipptegijatega.

Pingi sõnul on Tere väga tugev ja Eesti jaoks oluline ettevõte. "Tean Tere tegemisi viimasel kümnel aastal päris hästi, kuid just viimase paari aasta areng on olnud väga muljetavaldav. Soovin anda oma panuse, et turundus- ja tootearendustegevus toetaks ettevõtte järjest kasvavaid ambitsioone," sõnas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700