Sealiha on ikka olnud eestlaste toidulaua alustala. Just seepärast on Toiduliit koostöös PRIA-ga võtnud oma hingeasjaks selle hää toiduaine reklaamimise ning seda ümbritsevate müütide kummutamise julgete hüüdlausete abil.
Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul tarbitakse Eestis ühe inimese kohta aastas 71 kilogrammi liha, millest (vaid?) poole moodustab sealiha. Keskmine eurooplane tarbib meist 6,7 kilogrammi sealiha rohkem ning kindel on see, et nii me seda ei jäta! Meil on vaja täita viisaastakuplaan ja olla võimalikult paljudes asjades esimene. Alkohol, sealiha, suhkur jne.
Seotud lood
COPIX ühendab stendis loovuse ja tehnilised lahendused
Enim levinud viisiks kauplustes, üritustel, näitustel, messidel oma ettevõtte või toodetega silma jäämiseks on stendide või teiste sarnaste POS-toodete kasutamine. Silmatorkav ja visuaalselt atraktiivne lahendus köidab ja seob tähelepanu.