Sealiha on ikka olnud eestlaste toidulaua alustala. Just seepärast on Toiduliit koostöös PRIA-ga võtnud oma hingeasjaks selle hää toiduaine reklaamimise ning seda ümbritsevate müütide kummutamise julgete hüüdlausete abil.
Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul tarbitakse Eestis ühe inimese kohta aastas 71 kilogrammi liha, millest (vaid?) poole moodustab sealiha. Keskmine eurooplane tarbib meist 6,7 kilogrammi sealiha rohkem ning kindel on see, et nii me seda ei jäta! Meil on vaja täita viisaastakuplaan ja olla võimalikult paljudes asjades esimene. Alkohol, sealiha, suhkur jne.
Seotud lood
B2B-turundajate seas on levinud uskumus, et suvel pole mõtet suuri kampaaniaid teha, sest „kõik on puhkusel“. Kuid kas see ikka peab paika? Küsimusele aitab vastuse leida Äripäeva juhatuse liige Toomas Truuverk, kellelt uurisime, kas suvi on tõesti aeg, mil otsustajad on kättesaamatud – või vastupidi, just eriti avatud uutele ideedele.