24. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristina Seimann, Nordea Panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja

Nordea Panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhatajana ning juhib Nordea 7-liikmelist turundustiimi. Viimased neli aastat nõustas Kristina kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva ja Seimann (JLS) tegevjuhi ja partnerina nii turundus- kui ka korporatiivkommunikatsiooni alal mitmeid era- ja avaliku sektori ettevõtteid. Eelnevalt on ta kommunikatsioonijuhi ametikohal töötanud sellistes ettevõtetes nagu Saku Õlletehas, Kalev ja Tallinna Piimatööstus. Kristina Seimann on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse- ja kommunikatsioonieriala.

Juba kuu aega töötab Kristina Seimann

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700