18. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Moving Board – atraktiivne reklaamikandja ilma igasuguste ajaliste ja ruumiliste piiranguteta

Kui Muhamed ei lähe mäe juurde, siis mägi tuleb Muhamedi juurde. See tuntud ütlus iseloomustab suurepäraselt Moving Board reklaamikontseptsiooni – reklaam läheb ise inimeste hulka, ignoreerides igasuguseid ajalisi ja ruumilisi piiranguid.

Moving Board on erksalt valgustatud „kõndiv” reklaamistend, mis võimaldab reklaami atraktiivselt eksponeerida. Eestis on Moving Board tõestanud ennast uue ja efektiivse reklaamilahendusena, võimaldades saavutada kontakti auditooriumiga, kes tavapärastele reklaamikanalitele aina vähem tähelepanu pöörab.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700