7. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-posti turundus on jätkuvalt tõhus võimalus müügi suurendamiseks

Seoses läheneva internetiturunduse kongressiga Best Internet 2009 viis Best Marketing läbi väikese küsitluse teemal „E-posti turundus“. Selgus, et e-posti turundus on jätkuvalt tõhus võimalus müügi suurendamiseks. Pooled vastanutest mainisid ka Twitteri efektiivsust.

Loe, mida vastasid küsimustele Hawaii Expressi turundusjuht Priit Salumäe, Ülemiste City suhtekorraldaja Karin Tamm, Pimedate Ööde Filmifestivali (PÖFF) turundusjuht Anneli Vask, suusa- ja rattareiside korraldaja Renee Tuul Alpiexpressist, Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuht Mari-Liis Rüütsalu ja EAS-i turundus- ja kommunikatsiooniüksuse direktor Erki Peegel.

Priit Salumäe, Hawaii Expressi turundusjuht:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700