3. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Internet 2009 osalejate nimekiri

Ago Luberg, Vertical Tarkvara OÜAigi Paas, Taevas Ogilvy Ain Alabert, Carsten Systems OÜAiri Järvelaid, Postimees Aive Levandi, LH Concept Aire Malvik, AS SokotelAivar Lumi, Eesti Munatooted ASAllan Sombri, DelfiAlver Pupart, Tallinn HotelsAngela Järg, SA Tartumaa TurismAnn Vihalem, Tallinna Tehnikaülikool Anna-Stina Lillemägi, Tallinna ÜlikoolAnne Muldme, AS EMTAnnika Arras, Eesti ReformierakondAnnika Haas, Eesti EkspressAnton Jegorov, Videal OÜAnu Polli, Ida-Tallinna KeskhaiglaAnu Veermäe, Busy Bee OÜ Are Altraja, Jalajälg ASArmin Tüll, WSI OnlineArno Pae, PHD EstoniaArte Ermel, Nitro FX OÜ Birgit Prikk, EASBirgit Pählapuu, AS Balteco Britta Gassmann, Tallinna TehnikaülikoolCarol OjasooCarol Tikerperi, Trinidad ConsultingDenis Senkevitš, ExactDmitry Sholomko, GoogleEret Tomband, Creative Media Service OÜErki Peinar, ADM InteractiveErkki Izarra, 358Erkki Markus, Frukt KuubisErkki Saarniit, SwedbankEvelin Peda, Apollo Raamatud ASEvelin Pullerits, Mediapool ASFred Krieger, Landmark SoftwareGeorgi Viies, Solaris Keskuse ASGlein Kiissa, AS BaculaHando Sinisalu, Best MarketingHegle Sarapuu, Trinidad ConsultingHeidi Mallene, Valio Eesti ASHeikko Lipp, Nitro FX OÜ Helar Kesküla, MIKARE NETHelen Raiend, Heelium OÜ Helene Lukke, EASHeleri Käro, AS EMTHendrek Kraavi, MRM BalticHenrik Aavik, A Veebipartner OÜ Henrik Raave, City Motors ASIeva Leleshiene, Coca-Cola Balti Jookide AS Iivi Riivits-Arkonsuo, Tallinna Tehnikaülikool Indrek Elhi, IPC Romania OÜIndrek Puolokainen, ADM InteractiveIndrek Soom, E24Indrek Sooneste, Indium OÜInga Külmoja, Tartu ÜlikoolIris Öpik, Postimees Ištvan Ban, Adnet Network OÜ J. Margus Klaar, Brand ManualJaak Ennuste, IT GruppJaanus Lilleneberg, Postimees OnlineJakob Saks, Vihje OÜJana Aleksius, Valio Eesti ASJana Kallassalu, Axellus OÜJanar Johanson, Postimees Jane Õunaste, NP Foods Eesti OÜJanek Jaago, EstravelJanek Vainjärv, Creative Media Service OÜJanno Siimar, VelvetJens Kasemets, Skype Technologies OÜJüri Kaljundi, Oi! / Keskus / Fotoalbum / Toru / Nagi Jüri Orgusaar, Art industriaKaarel Oja, Media ContactsKadri Gröön, Elisa Eesti ASKadri Mätik, Raidla Lejins & Norcous Advokaadibüroo OÜKai-Riin Saluste, A&G Kaubanduse AS Kairit Järvekald, AS BaltikaKait Liinev, Jungent OÜKaja Allilender, SA Tartumaa TurismKajar Kase, EdicyKarl Multer, AS SEB PankKarl Pae, Google Kaspar P. Loit, Mindworks IndustriesKatariina Täht, ADM InteractiveKatarzyna Haberkiewicz, Gemius Katri Saar, Gemhill OÜKatrin Romanenkov, Rimi Eesti Food AS Katrin Rosse, Heelium OÜ Katrin Sulg, Krimelte OÜKersti Raud, Postimees Kert Pilman, Division InteractiveKerttu Sikka, Eestimaa RahvaliitKristel Karro, ADM InteractiveKristi Ajaots, MootorReisi ASKristi Kuura, Ida-Tallinna KeskhaiglaKristi Paltmann, Skype Technologies OÜKristi Pärtel, Coca-Cola Balti Jookide AS Kristian Lember, VelvetKristjan Pillak, Eesti Ekspress Kristjan Silvet, Tele2 Eesti ASLassi Nummi, Nitro FX OÜ Lauri Kinkar, Mobi Solutions OÜLauri Pildre, Nitro FX OÜ Lauri Tikerpe, Taevas Ogilvy Leane Leppik, ADM InteractiveLeonore Riitsalu, FinantsinspektsioonLiis Reinhold, Taisto Bussid ASLiis Salus, Taisto Bussid ASLiis Valts, Living.ee OÜLilian Urba, EASLoore-Britt Nõlvik, Via Media OÜLuule Arras, Tartu Veekeskus OÜMaarja Link, Elion Ettevõtted ASMagnus Kallas, Taevas OgilvyMairi Hüüdma, VelvetMait Tõnisson, AS Floorin Maiu Väli, Jungent OÜMargit Rüüsak, Tele2 Eesti ASMargo Veskimägi, TNS Emor Margus Merilai, Elkdata OÜMarit Lekstein, Webgate OÜ Marit Meri, Tallinna TehnikaülikoolMarko Juhandi, Webgate OÜ Marko Saue, NewtonMartin Lepa, Kinkstoni KingiagentuurMartin Orn, ADM InteractiveMartin Rauam, JOLOS Events Martti Nõu, FlashgardenMati Leet, Eesti ReformierakondMatt King, Media SafariMeelis Eesoja, Inspired Communications OÜMerje Sein, AS Balteco Merle Raie, Eesti Ekspress Mihkel Lauk, MRM Baltic Mika Tuupola, Taevas OgilvyMikk Maiste, PostimeesMikk Orglaan, MIKARE NETMonika Kailas, WundermanMonika Mäe, PHD EstoniaMoonika Märtson, MediaBroker Natalia Gvak, Google Omar Randal, Dialevel OÜOtt Krigul, Raha24 OÜPaap Seppet, Eesti Ekspress Patrik Kupenko, TrendmarkPavel Zubarev, Nitro FX OÜ Peep Laja, Internetmarketing.eePierre Sikka, Postimees Piia Sinisalu, Best MarketingPiret Mürk-Dubout, AS EMTPriidu Tammeorg, Attitude OÜPriidu Zilmer, SkypePriit Kallas, DreamGrowPriit Kikas, Merit Tarkvara ASPärtel Vurma, VelvetRain Pikand, Division Rainer Tamm, E-Piim Rait Milstver, DDB Eesti ASRait Reila, DivisionRait Vagula, Elion Ettevõtted ASRaivo Laanes, AS Põltsamaa Felix Rando Rannus, smartADRauno Kais, Zone Media OÜReilika Rootsma, ADM InteractiveRein Iida, Taevas Ogilvy Rene Arvola, Tallinna Tehnikaülikool Riho Pihelpuu, ADM InteractiveRiin Agur, Tallinna Tehnikaülikool Riina Rand, Aurigena OÜ Rivo Saarna, Reval Auto / Audi Eesti Robin Gurney, altex marketingRode Luhaäär, Exact Holdings OÜSandra Meigas, The Division ASSiiri Same, Tallinna Tehnikaülikool Siivi Hints, Paulig ASSilja Oja, Best MarketingSilvia Varik, SA Tartumaa TurismSiret Soom, IPC Romania OÜSteffen Ehrhardt, GoogleSvea Talving, Ida-Tallinna KeskhaiglaSven Arusoo, First Media OÜSven Kolga, AS SpordiennustusTaivo Hiielaid, Starfish OÜTambet Napp, TrendmarkTanel Lillepalu, JOLOS Events Tanel Paut, Baltic FCBTanel Tarkmees, Media House Tarmo Neemoja, InterInfo Tarmo Nuhkat, InterInfo Teele-Reet Tõrs, VelvetTiina Marandi, Tallinna Tehnikaülikool Toomas Tepomes, Gemius Torsten Brno, Gemius Triin Klaas, Via Media OÜTriin Lõoke, Rakvere Lihakombinaat ASTriin Parmsoo, Microsoft EestiTriin Tennokese, Rimi Eesti Food AS Tõnu Runnel, EdicyUlvi Kullerkupp, Abloy Oy Eesti FiliaalUrmas Iher, AS Floorin Vaidas Matulaitis, Baltic FCBVarje Papp, MIKARE NETVeiko Pilt, Elion Ettevõtted ASVille Jehe, DelfiVitali Bondarenko, Inspired Communications OÜÕnne Mets, Eesti Rahvusraamatukogu

Nimekirja uuendati viimati: 15. september 2009 kl 15.05

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700