19. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tanel Kuningas A. Le Coq Premiumi imagoreklaamist

Õllest ja viinast ja Priidust ja Jaanist Mulle meenus üks sunnitult pealtkuuldud vestlus kahe keskealise eesti mehe vahel. See kõlas umbes täpselt nii:

Priit: Tere!

Jaan: No tere!Priit: No kuidas kulgeb?Jaan: No tead, kuidas öeldakse, eks ole... Kulgeb siis, kui ise lükkad... (naerab kohmetult)Priit: No paned siis ise hoogu juurde, jah? (naerab kohmetult)Jaan: No eks ma proovin, noh. Ainult alati ei anna, kurat...Priit: No mõnikord annab, mõnikord võtab, eks ole! Nii öeldakse ka, eks ole!(Nüüd naeravad mõlemad kohmetult. Siis kohmetu paus.)Jaan: Ainult see ilm, noh... Vabal päeval...Priit: Olid siis keldris või?Jaan: Keldris noh. Vaja... Vaja teha noh, saad aru.Priit: No miks ma ei saa, miks ma ei saa.(Kohmetu paus.)Jaan: Pidu ei pane enam?Priit: No kus sa saad...Jaan: Einoh, muidugi, muidugi...Priit: Siin ükspäev, noh... Ostsin natuke viina ja õlut ja...Jaan: Rahulikult jah?Priit: Rahulikult noh.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700