12. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil juurutab üle-euroopalist reklaamikontseptsiooni

Best Marketingini jõudis info, et Statoil on välja töötamas ühtset üle-euroopalist reklaamikontseptsiooni. Kas kohalik lähenemine kaotatakse ära? Kas Statoili siinse reklaamiagentuuri rolliks jääb ainult rahvusvaheliste reklaamide adapteerimine? Kas regionaliseerumine on tänasel päeval trend? Kas Statoili esindus Eestis võidab või kaotab sellest otsusest? Kommenteerib Statoil Eesti kontseptsioonijuht Kai Realo:

"Selleks, et küsimustele vastata, pean natuke põhjalikumalt selgitama, millega on täpsemalt tegemist.

AS Eesti Statoil on Eestis tegutsenud juba 18 aastat. Eesti Statoil loodi 1991. aastal esimese 100% välisosalusega ettevõttena. Kuulume Norra kontserni StatoilHydro. Mootorikütuste jaemüügiga tegelevad StatoilHydro tütarettevõtted kokku kaheksas riigis: Norras, Rootsis, Taanis, Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Venemaal. 2005. aastal loodi StatoilHydro ärivaldkonnas Manufacturing and Marketing eraldi allüksus Energy and Retail, mille eesmärgiks on koordineerida ülalnimetatud tütarettevõtete tegevust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700