31. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A. Le Coq'i limonaadisiga Limpa jõudis tapeedimustrile

Alates märtsist on trükistuudiost Printstone võimalik tellida lastele tuntuks saanud tegelase Limpa kujundusega tapeete. Tapeeti toodetakse Eestis kohapeal.

A. Le Coqi turundusjuhil Katrin Vernikul on hea meel näha, et algselt limonaadiseana tuntuks saanud Limpa karakterit kasutatakse üha enam ka teiste toodete peal. Verniku sõnul on Limpa välja mõeldud siinsamas Eestis ja meie enda lastele. „Limpa on vahva ja laste seas armastatud tegelane, keda on kasutatud mitmete kodumaiste toodete juures. Hea meel on näha, et Limpa on leidnud nüüd ka tee sisekujundusmaailma,“ ütles Vernik ja lisas, et Limpa karakteriga on juba valminud lasteraamat A. Kivirähi sulest („Limpa ja mereröövlid”), šampoonid, dušigeelid, käterätid, vannilinad, tekikotid, Limpa mobiiltelefon, Eesti esimene limonaadijää ja teised Limpa jäätised.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700