2. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere turundusjuhiks sai taas Anne Tääkre

Anne Tääkre, kes lahkus Tere turundusjuhi kohalt aastal 2005 ning tegeles vahepeal õllega ja kaubamärgiga Puls, on alates jaanuarist 2009 taas Tere turundusosakonna juhataja.

Anne Tääkre Puls Brewerist lahkumise põhjustest:"Alates 1. veebruarist 2008 kuulub Pulsi kaubamärk Taani õlletootjale Harboe, kelle tütarettevõtteks Eestis on Viru Õlu. Puls Brewery'st sai esimesel etapil ainult turunduse ja müügiga tegelev ettevõte. Alates 1. veebruarist 2009 müüb ja turundundab loogilise jätkuna Pulsi kaubamärgi all olevaid tooteid Viru Õlu ja minu funktsioon Puls Brewery juhatuse juhatuse liikmena muutus. Seega otsustasin vastu võtta tööpakkumise endiselt tööandjalt."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700