19. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Georgi Viies, TV3 turundusjuht

on lõpetanud mehaanikainsenerina TTÜ ja omandanud MBA kraadi Henley Management College’ist. Ta on töötanud viis aastat Tallinna Kaubamaja ja Selveri turundusdirektorina ning järgnevad viis aastat turvafirma Falck Eesti turundusdirektorina. Aastatel 2005 – 2007 elas Georgi koos perega Poolas, kuna tema abikaasa töötas Varssavis Eesti saatkonnas. Poolas elades oli Georgi muuhulgas seotud Best Marketingi turunduskonverentsi korraldamisega Varssavis. Alates 2007. aasta märtsist on Georgi telekanali TV3 turundusjuht.

Georgi Viies

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700