17. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trendmark muudab oma kontori kunstisaaliks

Meediaagentuur Universal McCann Trendmark kutsub oma kliente 22. septembril kell 16.00 traditsioonilisele sügise tervitamise peole. Selleks puhuks on Trendmarki büroo muudetud kunstisaaliks, kus valgeid seinu katavad maalikunstnik Maarit Murka suureformaadilised tööd.

Trendmark on korraldanud oma klientidele juba aastaid nii sügisesi kui kevadisi vasuvõtte. Kui siiani on olnud läbivaks ideeks fotonäitus, mille autoriteks on olnud Trendmarki kliendid ja töötajad ise - ning viimati toimus hoopis oksjon - siis nüüdsest soovitakse teha midagi täiesti uut. Kuna meediaagentuuril on olemas vaba ruum ja soov täita kontor kunstiga ning et Eestis on palju (noori) kunstnikke, kes vajavad väljundit oma tööde eksponeerimiseks, siis sündiski mõte anda soovijatele võimalus oma töid Trendmarki kontoris välja panna.

Avalöögina tutvustatakse Eestis fotorealismi maaletooja, maalikunstniku Maarit Murka töid. Maarit on on lõpetanud 2005. a. Eesti Kunstiakadeemia, tal on Helsingi Kunstiakadeemia magistikraad. Maaritil on olnud kümmekond personaalnäitust Eestis ning kordi rohkem grupinäitusi Eestis ja üle kogu maailma. Kaugematest paikadest võib välja tuua New Yorgi, Pariisi ja Egiptuse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700