3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna algab Eesti Päevalehe uus raamatukampaania

Septembris 2008 alustab ilmumist Eesti Päevalehe uus raamatusari "Eesti lugu". Erinevalt kahest varasemast Päevalehe raamatusarjast pühendutakse seekord ainult Eestile ja Eesti ajaloole. Sarja koostamisel on lähtutud soovist katta kogu Eesti ajalugu, alates kõige vanemast, poolmüütilisest ajast kuni tänapäevani. 

Alates 20. septembrist 2008 annab Eesti Päevaleht igal laupäeval välja ühe Eesti lugu jutustava teose ja nii 50 laupäeva järjest. Raamatuid müüakse ainult koos Eesti Päevalehega ja iga raamat on müügil vaid nädal aega. Kõiki raamatuid saab ka tellida. "Eesti lugu" ilmub Eesti Päevalehe ja ajakirja Akadeemia koostööna, lisaks Eesti Päevalehe tellijatele laieneb raamatute tellimise võimalus ka ajakirja Akadeemia tellijatele. Ühe raamatu hinnaks on 74 krooni.

Täna, 4. septembril 2008 jõuab esmakordselt vaatajateni kampaania teleklipp. Klipi idee taga on reklaamiagentuur Tank, tootja on Filmpost eesotsas Tanel Viksiga ja joonisfilmi autor Priit Tender.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700