17. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti turunduse parimad 2007

6. -7. märtsini toimus Tartus Vanemuise kontserdimajas Eesti Aasta Turundussündmus PASSWORD 2008, mille käigus valiti välja:Aasta Turundustegu 2007;Aasta Sotsiaalkampaania 2007;Aasta Turundusjuht 2007;Aasta Meediategu 2007. Vaata žüriide koosseisu:Turundustegu 2007 žürii tutvustus on SIIN Meediategu 2007 žürii nimekiri on SIIN  Aasta Turundustegu 2007 auväärse tiitli võitis SEB alustava ettevõtte stardipakett „Tee oma äri!”Agentuurid: Taevas Ogilvy, Momentum, Mediapool VizeumFotol: SEB turundusdirektor Karl Multer Aasta Sotsiaalkampaania 2007 võitis HIV/AIDS ennetuskampaania. Tellija: Tervise Arengu Instituut Agentuurid: Rakett, Mediapool, Wells Media, Exact Media, Ambient Marketing Fotol: reklaamiagentuuri Rakett loovjuht Asko Künnap ja Tervise Arengu Instituudi (TAI) kommunikatsiooniosakonna projektijuht Ann Virkus

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700