11. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmuna kogub populaarsust ka reklaamitööstusest väljaspool

10. märtsil lõppes tööde esitamine suurt huvi pälvinud 10ndale Eesti reklaamiauhindade konkursile Kuldmuna. Jaanuarist alates presenteeriti reklaamiagentuuride, eraisikute ja ettevõtete poolt enam kui 680 reklaami, millest kolmandiku moodustasid disainiauhindade konkursi Kandiline Muna võistlustööd. Kokkuvõttes esitati töid ligi saja võrra rohkem kui eelmisel aastal. Võitjad kuulutakse välja 10ndal Kuldmuna pidulikul juubeligalal, 4. aprillil kinos Kosmos.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700