18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas leida oma kampaaniale parim auhind?

Kõik, kes on turundusega kokku puutunud, teavad, et tarbijakampaaniale isuäratava auhinna väljamõtlemine pole mingi meelakkumine. Õnneks on alati olemas hea võimalus jätta see raske töö mõne reklaamiagentuuri hooleks, kes siis tulise ajurünnaku tulemusena teile kümmekond (loodetavasti) turguraputavat ideed letti löövad. Mis ühel ajurünnakul aga tegelikult toimub? Kuidas sünnivad hiiglasuured ideed?Vaadake videosalvestust, kus üliagarad mõttemeistrid püüavad leida oma kliendi tarbijakampaaniale auhinda, mis tooks sisse sama palju raha kui reklaamiauhindu. Emotsioonid on laes ja silme ees löövad tantsu kuldsed munad, haamrid ja lõvid. Disainiajakirjades kiidetud kontori seintelt tilgub higi, veri, pisarad ja draama, mis paneks Venetsueela teleseriaalide produtsendid kadedusest kiunuma. Paljastava materjali leiate siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700