4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketing korraldas 28. aug. 2007 oma esimese turunduskonverentsi Hiinas

Konverents toimus Shanghais koostöös Hiina Reklaamiassotsiatsiooniga, osalejate hulgas olid kõigi suurimate reklaamiagentuuride esindajad ja tähtsamate firmade turundusjuhid, näiteks Unilever, Coca-Cola, Kia, Motorola, jt. Konverentsi teemaks olid efektiivse turunduse edulood Euroopast ja Aasiast. Best Marketingi juhi Hando Sinisalu sõnul on Hiina konverentsiturg veel üsna varajases arengustaadiumis ja seega on oluline olla kohal ning valmis buumiks.

Best Marketing on Eesti Konverentsikeskuse turunduskonverentse korraldav üksus, mis tegutseb Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas, Horvaatias ja Hiinas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700