28. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

?????“Get a Mac”???????2007????????????

???????????????????,????????/TBWA??????????“Get a Mac”,??Grand Effie??,??????????????????????:?????????“Get a Mac”?????????42%??????,??????????????????“???????????,????????Grand Effie??????????????????????????????????,????????????”2007?Grand Effie??????John Butler??????Grand Effie????6???????:Grand Effie?????????“Get a Mac”(????????TBWA?????????),???????“My Life. My Card(????,?????)”(?Ogilvy & Mather (????)? Mindshare?????),?????????“Got Milk?” (?Goodby Silverstein & Partners?????),???????????“Not Even Once(?????)” (?Venables Bell & Partners ? OMD(????)?????),???“Pedigree Adoption Drive(??????)” (?TBWAChiatDay ? Grey Interactive(????????)?????),???norelco??????“Bodygroom” (?Tribal DDB(????), DDB New York(????), MS&L ?Carat USA ?????)?????????????????????????????????????:Leo Burnett(????????)??11????,JWT(????????)??9?,DDB(??????)??6??????????,TBWA???????????OMD(????)?Starcom MediaVest???????????(???10??),?MindShare?8???????????? “????????“ - ?????????????????????????????????????????????????????????,?????????????????????1968????????,????????????????????????,???????????,?????????????????30????????????????????MAC??       ??iPod????,???????,Mac?????????2006?1?, ????????Mac??????iPod??????????,?Mac????????????????????:??????????????,??Mac?????????????“Get a Mac”???????,??????????????????????????Mac??????,??????????????42%,??????????,???????????????:http://www.youtube.com/watch?v=siSHJfPWxs8 Get a Mac????????????????TBWA????????????????(?2006???????)?????????????????????????,???????????????:?????????????,?????????????,??????????????????????Macintosh??,????Mac OS X????(“??!????Mac?”);????,????????,???????????????Macintosh??,??????Windows????(“????PC?”)????????????,???Mac?PC??????????,PC??????????????????????,???Mac???????????????????,?????Mac??????????????????????????????????? ????????????,Mac???????????,??PC??????,???Mac??PC??????????????,???????????,Mac????????Mac OS X????????,????????PC,???,?????PC?????Mac OS X?????????? ??????????????????????????????????????????Mac????????????????,?????????Windows?????PC,??????“PC”??????????????????????????????????,???????????Get a Mac????????• ?? —PC?????,???????,????????????????,?????????,???, ??Mac ???????MacBook’s (? MacBook Pro )????????????????? • ???? Vista — ??????6???Windows Vista??????,PC???????????????? PC??“????”,Mac ?PC????????????????? • iLife — PC?? iPod??,??? iTunes?????? Mac??iLife???????,??????? Mac?? PC ???,???????????????,??????????“???”?“??”??? • ?????—?????????????PC,???????????????,?????????,????????????????????,??Mac????? • ????? — Mac? PC ???????,????????????????Mac?????????,? PC??????????????????????????????Mac?????????,? PC????????????????? • ???? — Mac ? PC ????????????,???????PC??????????????? • ???? —???????Mac???????????,?????????????Office? ?????, PC????,????,????????,??????? • ???? – ?????????,?PC“??”???????(????????????PC???)??????????????, PC ??????????????Mac????? ??????,????????????,?????????? • ?? — PC ?????????(??????),??Mac?????,???“114,000???????PC? ??”? Mac???PC???????????, PC ????????,????????,????? ????????????????     ??????????????,??????????????,???????????My Life My Card (????,?????)?????????????????,????.?.??,??.????,??????,??????????????????????????????????,?????My Life My Card?????????????????,????????????????????????: http://www.youtube.com/watch?v=HrzeP4TvzXc

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700