30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MAP Eesti firmagraafika konkurss

MAP Eesti  firmagraafika konkurss ootab korporatiivtrükiseid.Saada MAP-ile 15. juunini Sinu poolt sel aastal kujundatud aastaraamatud, blanketid, visiitkaardid, kutsed, brošüürid, komplimendikaardid jne. Osaleda saavad vaid Map Eesti paberil trükised. Hinnatakse kujundust, trüki kvaliteeti ja sobivust paberile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700