22. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodutute varjupaigast Kaplinna

Väljavõte Artur Taevere veebipäevikust,20. september 2006 Pisut rohkem kui üheksa kuud tagasi käisime Marekiga esimest korda Mustamäel, Akadeemia teel asuvas kodutute varjupaigas.

Varsti läksime teist, kolmandat, neljandat, kahekümneviiendat korda – Mustamäele, Koplisse, Männikule, erinevatesse varjupaikadesse – ikka selleks, et kutsuda kodutuid osalema jalgpallitrennis ning et minna sügisel Eesti kodutute meeskonnaga maailmameistrivõislustele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700