16. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Suhtekorraldustegu 2006 konkurss

Algab kandideerimine aasta suhtekorraldusteo auhindadele 15. jaanuar 2007Eesmärgiga edendada Eesti suhtekorralduse professionaalset taset kuulutab Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) välja konkursi "Suhtekorraldustegu 2006". Tööde esitamise tähtaeg on 9. veebruar 2007. EPRA kuulutab välja kandideerimise suhtekorraldusteo kahele kategooriale: parim suhtekorraldusprojekt era-ja avalikus sektoris, lisaks kuulutatakse välja Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonna poolt parimaks valitud projekt.

Võitjad tehakse teatavaks 8. märtsil Tartus toimuval kommunikatsioonikonverentsil Changecom.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700