5. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Luige, Henry Kõrvitsa jt. töökohavahetused

Mart Luik asus juhtima MTG Sloveenia telejaama (BNS)Seni Modern Times Groupile (MTG) kuuluva Viasat Broadcastingu Ida-Euroopa projektijuhi ametit pidanud Mart Luik asus tööle täielikult MTG omandusse läinud Sloveenia telejaama Prva juhina. "MTG võttis telekanali ametlikult üle 30. augustil ja samast päevast olen ka kanali juht," ütles Luik BNS-ile. "Kuigi Prva TV-l on ambitsioonikas nimi (prva tähendab esimest sloveenia keeles) on tegemist siiski kolmanda erakanaliga. Seega on ülesanne lihtne - kanal tuleb alles üles ehitada ja võidelda esimese positsiooni eest," selgitas Luik. MTG-le kuulub Eestis telejaam TV3, mida Luik on varem juhtinud. Samuti on ta olnud MTG Venemaa telejaama juhi ametis. Henry Kõrvist lahkus Saku ÕlletehasestAlates 1. septembrist ei tööta Henry Kõrvits enam Saku Õlletehases Rocki brändi turundusjuhina. Kõrvitsa enda sõnul on aeg pärast kuut aastat Sakus otsida uusi väljakutseid mujalt.Anne Sulling siirdub HansapankaAlates 18. septembrist asub Hansapanga Ettevõtete panganduse CRM ja turundusosakonna juhina tööle Anne Sulling.  Ta on ka varasematel aegadel Hansapangaga seotud olnud (erinevate projektide juhtimine, sh Euroopa Liidu struktuurifondide finantseerimise projekti käimatõmbamine) ning hetkel tõmbab otsi kokku Rahandusministeeriumis eurole ülemineku projektijuhina.Maiko Kalvet liikus Elionist Telemasse

Senine Elioni Interneti Teenistuse juhataja Maiko Kalvet on alates 1. septembrist AS Telema tegevdirektor. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700