9. juuni 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euromoney valis Baltika Kesk/Ida-Euroopa parimaks jaekaubandusettevõtteks

Baltika valiti parimaks Ida-ja Kesk-Euroopa jaekaubanduse ettevõtteks juhtiva finantsajakirja Euromoney poolt. Maikuu Euromoney väljaandes toodud ida- ja Kesk-Euroopa ettevõtete uuringus võitis Baltika jaekaubandusettevõtete kategooria jättes selja taha konkurendi Leedu Apranga. Euromoney kõige enam arenenud ettevõtete seas sai Baltika neljanda koha, kõige paremini ligipääsetava tippjuhtkonna kategoorias seitsmenda ja kõige veenvama ning arusaadavama strateegia kategoorias Eesti ettevõtetest teise koha Hansapanga järel.

Meelis Milder, Baltika juhatuse esimees kommenteeris: "See on suurepärane tulemus ja esimene rahvusvaheline tunnustus meie viimastel aastatel toimunud edukale muutusele tootmisettevõttest jaekaubandusettevõtteks.”

„See võit on eriti oluline, sest Baltika eesmärk on saada juhtivaks spetsialiseeritud jaekaubandusettevõttes just Ida- ja Kesk-Euroopa regioonis,” lisas Milder.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700