9. aprill 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katrin Rahust sai uus Hansapanga suhtekorraldusjuht

Katrin Rahu töötab alates aprillist Hansapanga suhtekorraldusjuhina.

Varem töötas ta suhtekorraldusfirmas Hill & Knowlton projektijuhina.Katrin tegeleb nii Hansapank Eesti kui Hansapanga Grupi suhtekorralduse juhtimisega, struktuuris allub ta turundusdirektor Tiiu Tällile.Katrin Rahu sõnul on tema ametikohas ühendatud need ülesanded,mida varasemalt täitsid Ando Noormets ja Mart Tõevere, kes liikusid panga sees uutele ametikohtadele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700