Autor: Digiposter • 4. september 2023

Digiposter OÜ värske müügijuht on Hardi Potter

Digitaalsete reklaampindade ja kaubanduskeskuste meedialahendustega tegelev Digiposter OÜ laiendas meeskonda. Äsja loodud müügijuhi ametikohale asub pikaajalise müügitöö kogemusega Hardi Potter, kes on varem töötanud mitmes meediaettevõttes, viimati müügidirektorina All Media Eesti AS-ile kuuluvas Artist Raadios.
Digitaalsete reklaampindade ja kaubanduskeskuste meedialahendustega tegeleva Digiposter OÜ tegevjuhil Priit Pedanikul jagub ettevõtte uue müügijuhi Hardi Potteri kohta vaid kiidusõnu: “Eestis on väga vähe selliseid inimesi, kes tunneksid meie valdkonda nii hästi kui Hardi."
Foto: Robi Zuts

Digiposter OÜ üks omanikke ja tegevjuht Priit Pedanik on meeskonna täienduse üle väga rõõmus. “Me oleme Hardiga varasemalt pikka aega koos töötanud, viimati siis, kui ehitasime Eestis ühiselt üles digitaalse välimeedia valdkonda ettevõttega Digiekraanid. Lisaks juhtis Hardi samas grupis olnud BTL Mediat, mis andis talle tugeva kogemuse kaubanduskeskuste ambient-lahenduste köögipoolelt. Eestis on väga vähe selliseid inimesi, kes tunneksid meie valdkonda nii hästi kui Hardi," sõnas Pedanik.

Hardi Potter kommenteeris, et Digiposter OÜ-ga liitumise otsus ei sündinud üleöö: "Olen Priidu uue ettevõtte arengut kõrvalt jälginud eelmisest sügisest alates ja temaga sel teemal pikalt mõtteid vahetanud. Minus on sügav usk, et Digiposter OÜ mitmekesine tooteportfell toob klientidele uusi väljundeid ja tõhusaid tulemusi."

"Olles tihedalt kokku puutunud kaubanduskeskuste meediapindade, esitluste ja pop-up-lahendustega, usun et suudan ettevõttesse tuua väärtuslikku kogemust nende valdkondade täiendavaks arendamiseks," lisas Potter.

Uued LED-ekraanid olulistes kohtades

Lisaks meeskonna laienemisele paigaldas Digiposter OÜ äsja uue LED-ekraani Tallinnasse, Peterburi tee 1a. Tegemist on Ülemiste liiklussõlmes asuva väga tiheda liiklusvooga positsiooniga, mis annab ettevõtte portfellile olulise täienduse.

Foto: Robi Zuts

Septembri keskel alustab tööd uus väliekraan Luigel, peatselt avatava Luige Keskuse fassaadil. Priit Pedanik rääkis, et Luige on kasvanud Harjumaa oluliseks elamupiirkonnaks: "Luigel on käimas mitu suurt kinnisvara arendusprojekti. Peagi lisandub piirkonda sadu uusi elanikke ning käimas on ka uute äripindade loomine. Luige Keskus saab olema piirkonna tõmbekeskuseks, seega on meie uus reklaamekraan kohalikus mõistes ideaalses kohas. Samuti on kvaliteetne LED-ekraan vaadeldav Luige ringristmiku liiklussõlmest."

Lisaks vahetas ettevõte välja Nõmmel asuva reklaamekraani. "Kuna Männiku tee 25 ekraan on väga hästi toimiva asukohaga, siis otsustasime teha täiendava investeeringu ning paigaldasime sinna täiesti uhiuue kvaliteetse ekraani," kommenteeris Pedanik.

Foto: Robi Zuts

Digiposter OÜ tooteportfellis on 70 digiekraani kaubanduskeskustes, ca 100 digipostrit jaekettides ja üheksa suurt väliekraani. Kokku opereerib Digiposter OÜ üle 150 digitaalse meediapinna. Ettevõtte suurimateks koostööpartneriteks on Viru Keskus, Solaris, T1 , Kvartal, Eeden, Rimi Eesti, Maxima Eesti, COOP Eesti jpt. Meediapindade arvult on Digiposter OÜ Eesti suuruselt teine digitaalse välimeedia operaator. Vaata ka digiposter.ee

Lisainfo: Priit Pedanik, tel 5043115, [email protected]

Loe lisaks
Priit Pedanik ostis välimeediaettevõtte Digiposter OÜ
Digiposter laieneb taas, omandati veel üks meediafirma
Digiposter laienes Rimi hüpermarketitesse
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700