Autor: Kinkston Kingiagentuur • 6. juuni 2023

Iqonic- mugavus, stiil ja keskkonnasõbralikkus ühes brändis!

Kinkstonil on heameel tutvustada uuenduslikku ja keskkonnasõbralikku rõivabrändi Iqoniq, mille mugavaid ja rõõmsavärvilisi kollektsioone omavahel kombineerides saate luua isikupärase vabaaja komplekti, millega tunnete end ühtviisi stiilselt nii kontoris, kodus kui ka suvepäevadel.

Olgu selleks siis mugavad dressipüksid, mõnus avara kapuutsiga pusa või stiilne T-särk, Iqoniqu eesmärgiks on pakkuda parimat kvaliteeti ning mugavust. Trendikates toonides Iqoniq kollektsiooni mudelid sobivad nii meestele kui naistele ning neid on kerge omavahel kombineerida.

Kõik Iqoniq brändi tooted on keskkonnasõbralikud, olles valmistatud 100 % puuvillast, millest 50% on taaskasutatud ning 50% orgaaniline puuvill. Pärast kasutusaja lõppu saab need omakorda taaskäidelda uuteks puuvillasteks toodeteks.

Iqoniq rõivakollektsioon sobib ühtviisi hästi nii treeninguks kui ka lihtsalt vaba aja veetmiseks.

Dressipükstel Cooper on elastne nöörpingutusega värvel, kaks küljetaskut ning tagatasku, säärte alumises osas soonik ning pehme harjatud puuvillast sisemus. Pükste sirge säärelõige mõjub elegantselt, pakkudes ühtviisi ka mugavust.

Dressipluus Yoho on disainitud neile, kes hindavad avara tegumoega mudeleid. Yoho kvaliteetsest materjalist kaasaegse disainiga dressipluusil on voodriga kapuuts, soonik allääres ja varrukate otstes, laiem õlajoon ning avaram varrukas. Yoho mudel sobib suurepäraselt kandmiseks nii kontorikeskkonda kui ka liikuva töö puhul.

T-särk Manuel sobib suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks, olles kombinatsioon nii klassikalisest stiilist kui mugavusest. T-särk on valmistatud pehmest ja hingavast kangast. Mahedalt looduslähedasi toone on kerge sobitada erinevate rõivastega, luues nii omanäoline stiil kui ka säilitada esinduslik välimus.

Foto: Tiia Prous

Et aidata tarbijaid teadlike valikute tegemisel, on Iqoniq rõivakollektsioon varustatud digitaalse tootepassiga, võimaldades QR-koodi skaneerides saada ülevaade toote andmetest ja kogu tarneahelast. Kõik Iqoniq tooted on OEKO-TEX® sertifitseeritud. OEKO-TEX® STANDARD 100 on üks maailma tuntumaid märgiseid tekstiilidele, mis on testitud kahjulike ainete suhtes. 2% iga müüdud Iqoniq toote tulust annetatakse veebisaidile Water.org.

Laia valiku keskkonnasõbralikke tooteid leiab www.kinkston.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700