Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 8. aprill 2021

Marjadest kasvab töörõõm

Kas kohvipausid ja koosolekud on kuivad nagu kurgus kraapiv küpsisepuru? Võiks neis olla veidi värvi, näiteks inspiratsiooni ning elevust uute võimaluste üle? Samm koosolekuruumi poole minnes ergas ja näol naeratus?
Foto: Martin Kosseson

No Bananas on näinud seda muutust. Turundusjuht Arabella Saaliste vahendas, kuidas nende kliendid on näinud suule kerkivaid naeratusi, kui puhke- või koosolekuruumi laual on küpsiste asemel hoopis maasikad, vaarikad või kultuurmustikad, hiliskevadel ka murelid. „Jäise õhkkonna asemel võttis maad elevus, positiivne õhkkond tekib iseenesest ning häid ideid on justkui varasemast rohkem.“ Juhus? Kindlasti mitte.

Saaliste märgib, et marjavaagnad ei pea olema ainult tervisenädalate pärusmaa, sest inimesed muutuvad üha terviseteadlikumaks. Marjadega võib turgutada kolleege ka tavalistel tööpäevadel, et hoiduda kogu kollektiiviga ebatervislike snäkkide töö kõrvale näksimisest. „Immuunsuse tõstmine on rohkem päevakorras kui kunagi varem. Värskete, vitamiinidest pakatavate marjade kasulikkuses pole põhjust kahelda.“

Turundusjuhina jõuavad temanigi lood, kuidas põldudelt korjatakse pooltoored marjad, mida siis transpordi ajal lastakse järelküpseda. „Meie sellist jama ei paku. Ei mingeid pooltooreid banaane! No bulls..t!“ rõhutab Saaliste, lisades, et marjad, maitsvad ja magusad, on nende kirg. See tähendab, et kahe aastakümne jooksul on ettevõte valinud endale kõige paremad marjasordid, usaldusväärsemad kasvatajad ning loonud tegutsemisahela, kus marjade välimuse ja maitse hoidmine on esmatähtis.

Foto: @MARTINKOSSESON

Arabella selgitab, et No Bananase marjad on korjatud küpsetena varahommikul. „Transpordi tarbeks jahutatakse marjad 4 kraadini, mis ennetab riknemist. Marjade kvaliteeti kontrollitakse vähemalt kolmel korral, seega võite olla kindlad, et kui keegi neid marju sööb, siis silmad paneb ta kinni mõnusast maitseelamusest, mitte marja peletava välimuse pärast,“ lausub Saaliste.

Äriklientidega suhtleb tema kolleeg. Ta soovitab kindlasti külastada kodulehekülge, kus on kogu tootevalik olemas. „Kui olete juba koduleheküljelt tooted välja valinud, on suur osa tööst tehtud, aga kui vajate lõpliku koguse nuputamisel abi, siis jagame meelsasti oma kogemust,“ kinnitas ta.

Turundusjuht soovitab välja mõelda, milliseid marju ja kui palju on vaja ning millal, kellele ja kuhu need saata. Tellimused Tallinnast vaadatuna Eestimaa kaugematesse nurkadesse palub ta esitada üks tööpäev ette. Samas, kui reedesel pärastlõunal meenub, et esmaspäevase koosoleku laud on tühi, võiks ikkagi ühendust võtta, sest No Bananase jaoks on tööpäevad kõik nädalapäevad. Turundusjuht täpsustas, et kui tegemist pole just tellimuste kõrgajaga, nagu emadepäev, suudavad nad tooted kohale viia juba järgmisel päeval.

Saaliste on seda meelt, et ajal, kui suurem osa ettevõtte töötajatest on kodustes kontorites, kasvatab marjakulleri külaskäik kindlasti töörõõmu ning järgmisele veebikoosolekule tullakse juba särasilmsemalt.

Telli marjad kontorisse!

Sulle sobivaima lahenduse aitab leida müügijuht Rasmus Tihomirov.

+372 5851 6425

[email protected]

Tooted

>> Maasikad

>> Vaarikad

>> Kultuurmustikad

>> Murelid*

*hooaeg algab umbes maikuus

Maasikad on kiudainerikkad, rohkete antioksüdantidega, rasvavabad, kolesteroolivabad, vähese kalorsusega.

Vaarikates on vähe suhkrut, rohkelt C-vitamiini, palju antioksüdante, paljude kiudainetega, palju ajutööd ergutavaid flavanoide.

Kultuurmustikad ei määri suud ega näppe, sisaldavad vähe kaloreid, on metsmustikatest magusamad, ergutavad silmade ainevahetust, toetavad soolestiku tööd.

Allikad: BBC Food & Health.com

Foto: @MARTINKOSSESON
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700