Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 20. oktoober 2020

PlayDay 2020 analüüsib turismi tulevikku ja teenusedisaini vajalikkust

Pärnus toimub 12. novembril rahvusvaheline hübriidkonverents PlayDay, mis aitab tõsta ettevõtjate teadlikkust sellest, kuidas arendada teenuseid ja tooteid teenusedisaini põhimõtete järgi. PlayDay 2020 fookus on turismil ja sellel, kuidas muuta turismisektori madalhooaeg tulutoovaks kõrghooajaks!
Playday konverents on mõeldud kõigile, kes soovivad silmaringi avardada, inspiratsiooni koguda ja tahavad oma ettevõtte tulusamalt tööle panna.
Foto: Pärnu Linnavalitsus

„Seekordne konverents kannab äärmiselt aktuaalset teemapüstitust ja oleme tänulikud, et saime programmi nii kodumaised kui ka rahvusvahelised eksperdid,” rääkis Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse spetsialist ja PlayDay korraldaja Toomas Toodu ning lisas, et osalejatele on garanteeritud palju uut inspiratsiooni ja innovaatilisi lahendusi.

Hübriidkonverents – rahvusvaheliste esinejatega ingliskeelne programm

Sellel aastal on konverents esmakordselt ingliskeelne ning oma kogemusi, edulugusid ja konkreetseid soovitusi jagavad rahvusvahelised eksperdid nii Suurbritanniast, Saksamaalt, Austriast, Sloveeniast ning mujalt. Eestit esindavad konverentsil Tallinna Lennujaam, Baltikumi suurim tarkvaraarendusettevõte Nortal, Latitude59, ÖÖD Mirror House, TUUL e-tõukerattaid rentiv Comodule jt.

Sisutihe programm kestab terve päeva ja konverentsile paneb meeleoluka punkti Lexsoul Dancemachine kontsert.

PlayDay’l osalejad saavad muuhulgas vastused järgmistele küsimustele:

•Miks on vaja teenust disainida madalhooajal või ekstreemsetes tingimustes (nt COVID-19 põhjustatud reisipiirangud jms)?

•Kuidas teenust disainida ja muutustega kohaneda?

•Millised on innovaatilised võimalused ja efektiivsed digilahendused teenuste disainimisel?

Konverents on mõeldud kõigile, kes soovivad silmaringi avardada, inspiratsiooni koguda ja tahavad oma ettevõtte tulusamalt tööle panna.

Prügivaba ehk zero-waste konverents

PlayDay 2020 on suunanäitaja tulevastele konverentsidele sellega, et sündmus toimub prügivabalt – PlayDay konverentsi tarbeks ei tellita ümbertöödeldamatuid turundusmaterjale. Sel viisil hoiame üksteist ja ka meid ümbritsevat keskkonda.

PlayDay 2020 turvaline läbiviimine ja virtuaalpass

Konverentsi läbiviimisel lähtutakse Eesti Vabariigi Valitsuse ja Terviseameti korraldustest. Garanteerimaks Strandi tulnud osalejatele piisavalt ruumi, on osalejate arv sel aastal piiratud. Programmist on võimalik osa võtta ka virtuaalselt videoülekande kaudu. Lisaks saab vajadusel vahetada tavapileti virtuaalpileti vastu.

PlayDay 2020 sünnib Pärnu linnavalitsuse, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledži, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Lääne-Eesti Turismi koostöö tulemusena.

Programm ja piletid: https://playday.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700