Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 2. mai 2019

Kolm suurepärase kaameraga nutitelefoni sisu loomiseks

Tutvustame kolme telefoni, mis sobivad igale turundajale ja sisuloojale. Ükskõik missuguse mudeli allolevatest valite, võite kindel olla, et sellega tehtud pildid ja videod on väga heal tasemel.

Vaatluse alla tulevad mobiiltelefonid Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9 Plus ja iPhone XS, mis etteruttavalt öeldes on kõik väga hea koostekvaliteediga ja suurepäraste kaameratega telefonid. Suure telefonide ja lisatehnika valikuga e-pood Kaup24 tutvustab allpool neid lähemalt.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro on täpselt õige telefon neile, kelle jaoks üks kriteeriumitest telefoni valikul on kaamera. Huawei P20 Pro kaamerat iseloomustavad märksõnad: maailma esimene kolmekordne, 40 MP RGB kaamera, mis tagab ülima teravuse ja kontrasti igal jäädvustatud kaadril. Lisaks on telefonil 5x Leica zoomobjektiiv Hybrid Zoom, mis võimaldab kvaliteedikadudeta zoomida objektini ja jäädvustada ka kaugel asetsevaid detaile.

Kirsiks tordil võimaldab Huawei P20 Pro 960 kaadrit sekundis super-aegluubis võtet, mis võimaldab sisuliselt peatada kõik möödakihutavad kaunid hetked.

Telefoni 128 GB mälumaht võimaldab piiranguteta salvestada nii fotod ja videod, kui ka tööks vajalikud andmefailid.

Kokkuvõtteks: Otsides hea hinna ja kvaliteedi suhtega väga hea kaameraga telefoni on Huawei P20 Pro kindla peale minek. Telefoni kaamera näitajad ületavad paljude keskpäraste kompaktkaamerate omi, kuid lisaks selle saab sama raha eest ka 6,1-tollise OLED laiekraaniga stiilse nutitelefoni.

Lisainfo tootja kodulehel leiate siit.

Samsung Galaxy S9 Plus

Kui olete lojaalne Samsungi tooteperekonnale ja soovite osta Samsungi mudelit, millega saaks teha ka väga hea kvaliteediga pilte ja videoid, siis tuleb vaadata Galaxy S9 ja S9 Plusi poole.

Kuigi Galaxy S9 Plusi põhikaamera 12 MP võib tootjate megapikslite võidujooksus tunduda esialgu mittemidagiütlevana, peitub S9 Plusi pildikvaliteedi saladus muutuva avaga objektiivis.Teadupärast ei garanteeri suur megapikslite arv telefoni hea kvaliteediga pilti, kuid S9 Plusi kahe avaga objektiiv kohandub valgusega sarnaselt inimsilmale ja vahetab seega hõlpsalt valgustingimusi. Selle tulemusel on nii eredas päikeses kui videvikuhämaruses tehtud fotod teravad ja selged.

Lisades siia veel üliaegluubi, kahekordse optilise zoomi ja optilise pildistabilisaatori, siis saame tulemuseks võimsa, kuid samas soliidise väljanägemisega telefoni, millel on 6,2 tolline Super Amoled ekraan.

Kokkuvõtteks: Galaxy S9 Plus näol on tegemist ideaalse reisi- või matkatelefoniga, kuna telefon on tolmu- ning niiskuskindel ja tal on ka kahe SIM-kaardi pesa. Galaxy S9 Plusi võib julgelt kaasa võtta hommikusele rabamatkale või ärikohtumisele, kuna tegemist on ka väga soliidse välimusega telefoniga.

Lisainfo tootja kodulehel leiate siit.

iPhone XS

Apple kogukonda kuuluvad telefoniomanikud ei pea eelkirjutatut lugedes üldse ennast halvasti tundma, sest Apple’l on pakkuda midagi suurepärast ka neile - iPhone XS.

Tegelikult olgem ausad, iPhone kaamerad on enamikul mudelitel läbi aegade olnud korralikud, millega kahjuks kõik Android telefonid kiidelda ei saa, kuid iPhone XS ja iPhone XS Max on klass omaette.

Alustame telefonide välimusest, mis on elitaarselt lummav - klaas ja metall koos kuldse viimistlusega annavad aimu, miks iPhone’id on mitte just madalale hinnatasemele väga populaarsed.

Kuid kaamera juurde tulles. Kaks 12 MP topeltkaamerat, millel on uuenduslik sensor koos täiustatud pildisignaaliprotsessoriga.

Kuna iPhone XS pakub ka ülikiiret allalaadimist võimaldavat 4G LTE Advanced-ühendust, 4K video võimekust (kiirusega kuni 60 kaadrit sekundis), siis sobib iPhone XS suurepäraselt mitte enam nõudlikule tavakasutajale, vaid ka proffidele, kuna tegemist on tõsise tööriistaga.

Lisainfo tootja kodulehel leiate siit.

Otsides eelseisvaks suveks korraliku kaamerat, võib julgelt vaadata ka mobiiltelefonide poole, sest tänapäeval mahub kvaliteetne kaamera igasse taskusse ning mobiiltelefonide võimekamad kaamerad rahuldavad ka kõige nõudlikumate kasutajate vajadusi.

Kaup24.ee – säästa aega ja raha!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700