5. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodumaine mahetoodang - jõulukingiks parim valik

„Kuna soovime omalt poolt kaasa aidata kodumaiste mahe- ning keskkonnasõbralike toodete edule ning elavdada elu maapiirkondades, toetame rõõmuga ka kümnete teiste Eesti mahe- ning väiketootjate tegemisi. Lisaks meie enda toodetele pakume oma kataloogis ka nendega koostöös valminud toodangut,“ tutvustab Loodusvärgi OÜ kaasasutaja Kristjan Õunamägi ettevõtte pakutavat valikut. Mahetooted on tervislikud nii meile endile ning ka meie planeedile – neid tarbides/kasvatades väldime taimekaitsevahenditest tingitud maa ja põhjavee reostust ja aitame kaasa liikide mitmekesisuse säilimisele.

loodusvagi.ee/arikingid 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700