Autor: Silja Oja • 9. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Age McCann tähistas aasta agentuuri vääriliselt munadepühi

Munadepühad saabusid Age McCanni sel korral natuke teistmoodi.

"Mõtlesime, et kõik meie inimesed võiksid ka füüsiliselt osa saada sellest erakordsest munadesajust, millega Kuldmuna konkurss meid sel aastal õnnistas. Tänud kõikidele klientidele, koostööpartneritele ja pereliikmetele," ütles Age McCanni strateegiajuht Tõnu Kõva.

https://vimeo.com/124190918

Eesti vanim täisteenust pakkuv reklaamiagentuur Age McCann võitis loovusfestivalil Kuldmuna 2015 Aasta Agentuuri tiitli ja Maanteeameti kampaania "Sõber ei lase purjus sõpra rooli" festivali peaauhinna ehk Grand Prix.

www.age.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700