Autor: Maarit Eerme • 24. november 2023

Parimad digiturunduse tööriistad ning kust tulevad meie kliendid?

Priit Kallas, Dreamgrow ja Omnicom Media digivaldkonna juht Angelo Maiuri.
Foto: Marko Mumm
Tänases "Digiturunduse praktikumi" saates kuulame kahte ettekannet septembris toimunud digiturunduse aastakonverentsilt Best Internet.

Saate esimeses pooles jagab Priit Kallas kuulajatele infot parimatest digiturunduse tööriistadest, mis aitavad digiturundajate tööd tulemuslikumaks muuta ning saate teises osas räägib Omnicom Media digivaldkonna juht Angelo Maiuri seda, kuidas jälgida klienditeekonda küpsiste järgsel ajastul.

Priit Kallas on Eesti üks kõige pikaajalisema kogemusega digiturundaja. Ta on oma pika karjääri jooksul uurinud ja katsetanud sadu digiturunduse tööriistu. Ta pani enda ettekande jaoks kokku valiku parimatest tööriistadest, mida digiturunduses täna kasutada.

Angelo Maiuri räägib sellest, mis asjad on üldse küpsised ning miks need on olulised. Lisaks tuli juttu ka sellest, kuidas uutes oludes kliendi kohta andmeid koguda ja kliendi teekonda jälgida.

Mõlemad esinejad jagavad kuulajatele hulgaliselt näpunäiteid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700