Autor: Priit Kallas • 23. detsember 2022

Sammud, kuidas LinkedInist maksimum võtta

LinkedIn ekspert Indrek Põldvee.
Foto: erakogu
Seekordses "Digiturunduse praktikumi" saates jagame soovitusi, kuidas võtta Linkedini platvormilt maksimum ning anname konkreetsed tegevused, kuidas enda ja ettevõtte konto korda teha. Selleks oleme saatesse kutsunud LinkedIni eksperdi ja B2B Growth asutaja Indrek Põldvee.

Saates saab veel teada, mida postitada LinedIni kontole ning kui tihti seda tegema peaks. Saadet juhib Priit Kallas Dreamgrow Digitalist.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700