Autor: Keit Ausner • 11. oktoober 2022

Turundusagentuur – kas suur kulu või tulu?

Karl Altraja Zavodist (vasakul), saatejuht Keit Ausner ja Rannar Remmelgas agentuurist Must Uba.
Foto: Äripäev
Saade "Eetris on turundusuudised" keskendub turundusagentuuri palkamisele ja koostöö tegemisele. Sellel teemal arutlevad saates Rannar Remmelgas reklaamiagentuurist Must Uba ja Karl Altraja agentuurist Zavod. Saadet juhib Keit Ausner Äripäevast.

Saates tuleb juttu sellest, millisel juhul tasub reklaamiagentuuriga koostööd teha. Samuti arutletakse selle üle, et kui ettevõttes ei ole turundusjuhti, siis kes peaks olema suhtluses agentuuriga kontaktisikuks ning kuidas mõõta kasu agentuuriga koos töötades?

Saadet toetab turundusagentuur Must Uba.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700