Autor: Best Marketing • 5. mai 2020

Kuidas Eesti siseturismile turundusega hoogu juurde anda?

Saates "Eetris on turundusuudised" rääkisid Goal Marketingi loovjuht Marko Saue ja saatejuht Uku Nurk turundusest turismisektoris.
Uku Nurk ja Marko Saue. Pilt on tehtud enne eriolukorda.

Marko Saue ja Uku Nurk jagasid saates häid soovitusi, kuidas Eesti siseturismile lihtsate vahenditega hoogu juurde anda. Peamiselt keskenduti interneti ja sotsiaalmeedia turundusele, aga kõlas ka muid nippe ja nõuandeid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700