Autor: Ilona Gurjanova • 23. mai 2024

Disainerite liidu juht: meil on konkurentsivõime ja Eesti majanduskasvu võti

Eesti disaini näituse UPMADE IN avamine New Yorgis Lafayette’i galeriis.
Foto: Erakogu
Meie disainerite võidetud auhinnad ning rahvusvahelised üritused ‒ nagu lõppev Eesti disaini nädal New Yorgis ‒ kinnitavad, et valdkond võiks anda panuse majanduskasvu saavutamiseks, kirjutab Eesti Disainerite Liidu president Ilona Gurjanova.

Viimastel aastatel on täheldatud positiivseid muutusi disaini rolli mõistmises ühiskonnas, nagu nähtub kultuuriministeeriumi tellitud Civitta uuringust. Võrreldes varasemate aastatega on suhtumine disaini kui lisandväärtuse, investeeringute ja konkurentsieelise loojasse muutunud paremaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700