Autor: Hando Sinisalu • 19. september 2023

Hando Sinisalu: aasta, mil Eestis müüdi rekordarv helikoptereid

Hando Sinisalu.
Foto: Raul Mee
Areng ja kasv on inimestesse sisse programmeeritud, teisalt ei pea meie planeet sellele kasvule enam vastu. Kuidas seda vastuolu ületada, kirjutab tasakaalus majanduse foorumi “Elevant toas” programmijuht Hando Sinisalu.

"2030. aasta oli Eesti majanduses hea. Aastaga müüdi veidi üle 500 kopteri – see on kõigi aegade rekord. “Tüüpiline kopterikasutaja lendab sellega paar korda nädalas oma Tallinna kodu ja saartel asuva maakodu vahet,” kommenteeris kopterimüüja esindaja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700