Autor: Best Marketing • 6. juuni 2024

Prisma sai uue kommunikatsioonijuhi

Prisma kommunikatsioonijuhi ametikohale asus Kertu Kärk. Veebruaris jaeketi kommunikatsiooni vedama hakanud Kärkil on varasem valdkonnakogemus nii era- kui ka avalikust sektorist.
Prisma Peremarketi uus kommunikatsioonijuht Kertu Kärk.
Foto: Sergei Zjuganov

Kertu Kärki sõnul on suurimaks proovikiviks selles ametikohas siduda omavahel müügikasvu toetamine ja sotsiaalsetele teemadele tähelepanu toomine. „Eraettevõte ei saa ilma kasumita tegutseda, seega on ka minu panusel kindel äriline fookus. Tunnen siiski, et tööl peab olema laiem tähendus ja positiivne mõju maailmale. Minu jaoks on väga tähtsad vaimse tervise teema, heaolu töökohal ja nii keskkonnaalane kui ka sotsiaalne kestlikkus. Õnneks resoneerib see Prisma väärtustega,“ sõnas Prisma kommunikatsioonijuht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700