Autor: Best Marketing • 5. juuni 2024

AS HIIEKO värskendas brändi

AS Hiieko tähistab tänavu oma 30. tegutsemisaastat brändivärskendusega. Brändi uue visuaalse identiteedi töötas välja reklaami- ja disainiagentuur Taifuun.
Hiieko uuendas kaubamärki ja visuaalseti identiteeti.

”Hiieko on ehitusturul tuntud kui usaldusväärne eritööde teostaja - alustasime ventilatsioonist, täna suudab meie meeskond pakkuda tipptasemel automaatikalahendusi ja püüda päikesest energiat.”, räägib AS Hiieko juhatuse liige Hendrik Pass. ”Oleme kasvanud terviklikke tehnosüsteeme projekteerivaks, ehitavaks ja hooldavaks firmaks. Seetõttu uuendasime ka oma kaubamärki ning meist sai Hiieko Tech Systems”, põhjendab ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700