Autor: Laura Saks • 26. märts 2024

Euroopa Komisjon uurib Alphabeti, Apple’it ja Metat

Euroopa Komisjon hakkas uurima Alphabeti, Apple’i ning Meta nõusolekumudelit “maksa või nõustu”.
Foto: Unsplash

Uurimine puudutab komisjon kahtlust, et nende kolme ettevõtte kehtestatud meetmed ei vasta digiturgude määrusest tulenevatele kohustustele. Uurimise all on Alphabeti rakendused Google Play ja Google Search, Apple’i rakenduspood App Store ja veebilehitseja Safari ning Meta, teatas komisjon pressiteate vahendusel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700